Justg said previously:
Jak dla mnie na nie.
Kojarzysz mi się z osobą która często odwalała na innych serwerach (pierwszy przykład z brzegu - kradłes kanonierki na swrp i wlatywałes nimi w ludzi).
Dodatkowo ten nick na serwerze Magda Gessler ...
Moge nazywac na serwerach sie jak chce :)
2 nie kradlem kanonierek -;-
Kutcher said previously:
Zmieniam swój głos całkowicie na nie, powodem:
- To co wypisałeś wyżej, utwierdza mnie tylko w przekonaniu że zachowujesz się jak dziecko mówiąc mogę robić co chce. Jeżeli startujesz na administratora, to licz się z tym że masz zachować pełen profesjonalizm i powagę względem twojej roli a nie bawić się w kuchenne rewolucje - wojowniku z nożem.
- Kradłeś kanonierki, twoja polszczyzna nadal się chyba nie poprawiła nawet mimo tego że podczas pisania samo podkreśla ci błędy. Wiele jest osób które rzeczywiście to potwierdzi i nie raz trollowałeś na innych serwerach.
mówiąc mogę robić co chce. nigdy tak nie mówiłem -;-
Licze sie z tym że zachowuje pełem profesjonalizm i powagę a to że nazwe sie na serwerach Magda Gesler to nie znaczy że to jest już jakiś troll -;-
2.Nie Kradłem Kanonierek -;- , co polszczyzna ma do tego ? Wiele jest osób które rzeczywiście to potwierdzi i nie raz trollowałeś na innych serwerach. Kto potwierdzi ? Potwierdzenie przeż kogoś nie jest dowodem -;- to że trolowałem 2 miesiące temu to nic nie znaczy że nadal to robie -;-
You currently don't have any notifications to read!