Podanie na Administratora - Poprawione

235 views
                                                                                                                                              ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● 

» 1. Nick na Serwerze: Morgan Black

» 2. Nick na Steam: August

» 3. SteamID:STEAM_0:1:70613999

» 4. Przybliżona ilość godzin w RP:  2k

» 5. Znajomość ULX'a (1-10): 9.5

» 6. Dlaczego ty?:  jako członek administracji który utrzymywałby RP na serwerze oraz aktywnie pomagał w prowadzeniu event'ów. Mam już doświadczenie jako administrator, byłem już administratorem. Znam komendy ULX, FAdmina warns i wiele wiecej.Jestem osobą pomocną miłą (może że ktos mnei zdenerwuje -;-) 

» 7. Coś o sobie Nazywam się Krystian, mam 15 lat oraz mieszkam w województwie Wielkoposlkim. Jestem osobą pomocną, miłą i aktywną, dzięki czemu miałem już kilka razy administratora na serwerach RP. Moje doświadczenie z serwerami RP wynosi ok. 2k godzin. Pierwszy raz miałem styczność na serwerach RP na serwerze trybu SWRP (Star Wars RolePlay), gdzie na jednym z nich spędziłem łącznie ok. 30 godzin..  Potem poszedłem na Jedi vs Sith, gdzie byłem administratorem,bardzo lubię gry komputerowe,interesuje sie programowaniem,tworzeniem np: Serwerow Gmod,TS3 

» 8. Czy znasz i akceptujesz regulamin? 【◕ᴥ◕】
                                                                                                                                                ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● 

Znam augusta zna się na robocie osobiście go polecam!!!

Dla mnie średnio, jeśli juz miałbym mówić to na nie.

- Coś średnio wygląda żebyś posługiwał się poprawną polszczyzną.
- Mało rozpisałeś najważniejsze punkty.

Jak dla mnie na nie. 
Kojarzysz mi się z osobą która często odwalała na innych serwerach (pierwszy przykład z brzegu - kradłes kanonierki na swrp i wlatywałes nimi w ludzi).
Dodatkowo ten nick na serwerze "Magda Gessler" ...

Justg said previously:

Jak dla mnie na nie. 
Kojarzysz mi się z osobą która często odwalała na innych serwerach (pierwszy przykład z brzegu - kradłes kanonierki na swrp i wlatywałes nimi w ludzi).
Dodatkowo ten nick na serwerze Magda Gessler ...
 Moge nazywac na serwerach sie jak chce :)
2 nie kradlem kanonierek -;-

Zmieniam swój głos całkowicie na nie, powodem:

- To co wypisałeś wyżej, utwierdza mnie tylko w przekonaniu że zachowujesz się jak dziecko mówiąc "mogę robić co chce". Jeżeli startujesz na administratora, to licz się z tym że masz zachować pełen profesjonalizm i powagę względem twojej roli a nie bawić się w kuchenne rewolucje - wojowniku z nożem.
- Kradłeś kanonierki, twoja polszczyzna nadal się chyba nie poprawiła nawet mimo tego że podczas pisania samo podkreśla ci błędy. Wiele jest osób które rzeczywiście to potwierdzi i nie raz trollowałeś na innych serwerach.
Kutcher said previously:

Zmieniam swój głos całkowicie na nie, powodem:

- To co wypisałeś wyżej, utwierdza mnie tylko w przekonaniu że zachowujesz się jak dziecko mówiąc mogę robić co chce. Jeżeli startujesz na administratora, to licz się z tym że masz zachować pełen profesjonalizm i powagę względem twojej roli a nie bawić się w kuchenne rewolucje - wojowniku z nożem.
- Kradłeś kanonierki, twoja polszczyzna nadal się chyba nie poprawiła nawet mimo tego że podczas pisania samo podkreśla ci błędy. Wiele jest osób które rzeczywiście to potwierdzi i nie raz trollowałeś na innych serwerach.

mówiąc mogę robić co chce.  nigdy tak nie mówiłem -;-
Licze sie z tym że zachowuje pełem profesjonalizm i powagę a to że nazwe sie na serwerach Magda Gesler to nie znaczy że to jest już jakiś troll -;-
2.Nie Kradłem Kanonierek -;-  , co polszczyzna ma do tego ?  Wiele jest osób które rzeczywiście to potwierdzi i nie raz trollowałeś na innych serwerach. Kto potwierdzi ? Potwierdzenie przeż kogoś nie jest dowodem -;- to że trolowałem 2 miesiące temu to nic nie znaczy że nadal to robie -;- 

Odrzucam, chyba nie muszę każdemu tłumaczyć dlaczego. xDD 
Reply