Spełniam wszystkie wymagania.
------------------------------------------------
[b]1. Nick na Serwerze: [/b]NCR SGT Kutcher.
[b]2. Nick na Steam: [/b]Kutcher.
[b]3. SteamID: [/b]STEAM_0:1:65040969.
[b]4. Przybliżona ilość godzin w RP: [/b]2100.
[b]5. Znajomość ULX'a (1-10): [/b]9/10.
[b]6. Dlaczego ty?: [/b]Jestem osobą konsekwentną, posiadam umiejętności które powinien mieć każdy administrator. Uważam że nadaje się do kadry administratorskiej z wielu powodów, przykładowo moich zalet jak i małej ilości wad jakie można u mnie zobaczyć. Moje zachowanie jest stosunkowo dobre i potrafię dostosować się do sytuacji jeśli jest to wymagane. Jestem przyjazny w stosunku do innych, cierpliwy i przedewszystkim uczynny. Nie raz pomagałem innym graczom na serwerze próbując wyjaśniać im zasady/jak używać paca i inne pomniejsze problemy. Ponadto jestem wyrozumiały i nie przelewam złości na nikogo w żaden sposób. Potrafię obsługiwać się komendami administratorskimi oraz odpowiednio pilnować porządku na serwerze, posiadam również duże doświadczenie nie tylko z serwerów Gmoda. Kończąc moją wypowiedź, chcę wnieśc dodatkową parę rąk na serwer i przy tym wprowadzić jeszcze miłą atmosferę :).
[b]7. Coś o sobie: [/b]Nazywam się Adam, mam 16 lat. Interesuje się militariami oraz grami komputerowymi. W GMod'a gram od 6 lat i byłem na wielu serwerach poczynając od zwykłych trybów DarkRP kończąc na dość popularnych NutScriptach/Clockworkach.
[b]8. Czy znasz i akceptujesz regulamin?: [/b]【◕ᴥ◕】.
Spełniam wszystkie wymagania.
------------------------------------------------
1. Nick na Serwerze: NCR SGT Kutcher.
2. Nick na Steam: Kutcher.
3. SteamID: STEAM_0:1:65040969.
4. Przybliżona ilość godzin w RP: 2100.
5. Znajomość ULX'a (1-10): 9/10.
6. Dlaczego ty?: Jestem osobą konsekwentną, posiadam umiejętności które powinien mieć każdy administrator. Uważam że nadaje się do kadry administratorskiej z wielu powodów, przykładowo moich zalet jak i małej ilości wad jakie można u mnie zobaczyć. Moje zachowanie jest stosunkowo dobre i potrafię dostosować się do sytuacji jeśli jest to wymagane. Jestem przyjazny w stosunku do innych, cierpliwy i przedewszystkim uczynny. Nie raz pomagałem innym graczom na serwerze próbując wyjaśniać im zasady/jak używać paca i inne pomniejsze problemy. Ponadto jestem wyrozumiały i nie przelewam złości na nikogo w żaden sposób. Potrafię obsługiwać się komendami administratorskimi oraz odpowiednio pilnować porządku na serwerze, posiadam również duże doświadczenie nie tylko z serwerów Gmoda. Kończąc moją wypowiedź, chcę wnieśc dodatkową parę rąk na serwer i przy tym wprowadzić jeszcze miłą atmosferę :).
7. Coś o sobie: Nazywam się Adam, mam 16 lat. Interesuje się militariami oraz grami komputerowymi. W GMod'a gram od 6 lat i byłem na wielu serwerach poczynając od zwykłych trybów DarkRP kończąc na dość popularnych NutScriptach/Clockworkach.
8. Czy znasz i akceptujesz regulamin?: 【◕ᴥ◕】.