Podanie na administratora by Kutcher

186 views
Spełniam wszystkie wymagania.
------------------------------------------------

1. Nick na Serwerze: NCR SGT Kutcher.

2. Nick na Steam: Kutcher.

3. SteamID: STEAM_0:1:65040969.

4. Przybliżona ilość godzin w RP: 2100.

5. Znajomość ULX'a (1-10): 9/10.

6. Dlaczego ty?: Jestem osobą konsekwentną, posiadam umiejętności które powinien mieć każdy administrator. Uważam że nadaje się do kadry administratorskiej z wielu powodów, przykładowo moich zalet jak i małej ilości wad jakie można u mnie zobaczyć. Moje zachowanie jest stosunkowo dobre i potrafię dostosować się do sytuacji jeśli jest to wymagane. Jestem przyjazny w stosunku do innych, cierpliwy i przedewszystkim uczynny. Nie raz pomagałem innym graczom na serwerze próbując wyjaśniać im zasady/jak używać paca i inne pomniejsze problemy. Ponadto jestem wyrozumiały i nie przelewam złości na nikogo w żaden sposób. Potrafię obsługiwać się komendami administratorskimi oraz odpowiednio pilnować porządku na serwerze, posiadam również duże doświadczenie nie tylko z serwerów Gmoda. Kończąc moją wypowiedź, chcę wnieśc dodatkową parę rąk na serwer i przy tym wprowadzić jeszcze miłą atmosferę :).

7. Coś o sobie: Nazywam się Adam, mam 16 lat. Interesuje się militariami oraz grami komputerowymi. W GMod'a gram od 6 lat i byłem na wielu serwerach poczynając od zwykłych trybów DarkRP kończąc na dość popularnych NutScriptach/Clockworkach. 

8. Czy znasz i akceptujesz regulamin?: 【◕ᴥ◕】.

Jak najbardziej na tak :D

Gracz jest:
-pomocny
-ogarniety
-opanowany
Można utrzymać z nim fajny kontakt podczas rozgrywki, zauważyłem że dogaduje się on z innymi graczami bez problemu :)

Powodzenia ;)

Akcept. 
Reply